Een duurzame innovatie? Een springplank naar succes?
Met de Herman Wijffels Innovatieprijs stimuleert de Rabobank ontwikkelingen en innovaties met een maatschappelijke impact
en die bijdragen aan een duurzame toekomst.  
De Herman Wijffels Innovatieprijs is in de afgelopen dertien jaar uitgegroeid tot dé duurzame innovatieprijs van Nederland.
            

De prijs stimuleert ondernemende mensen om een succes te maken van hun innovatie. Ondernemers, starters, studenten, iedereen met een kansrijke innovatie kan deelnemen/inschrijven.

De Herman Wijffels Innovatieprijs is onderverdeeld in drie categorieën:

CropEye doet mee in de categorie Food & Agri

Één grote innovatieslag die volop kansen bieden voor ondernemende mensen.
Het winnen van de Herman Wijffels Innovatieprijs levert naast geld en media-aandacht nog meer op. Het helpt innovatieve ondernemers veelal ook om het vertrouwen te krijgen van potentiële klanten en investeerders.

Flowid won in 2014 de Herman Wijffels Innovatieprijs in de categorie Circulaire Economie. ‘We merken nu al dat de markt daarop reageert. In het verleden moesten we potentiële klanten intensief en langdurig benaderen. Nu gaat dat bijna een factor tien sneller”, zegt Jeoffrey van den Berg. ‘De prijs geeft precies dat extra zetje om brede rugwind te verkrijgen.’
Ook de winnaar van  2013 Christiaan Brester zegt: “Een grote woningcorporatie wilde na de finale direct met ons in gesprek over onze innovatie de zonnestroomverdeler.” De Herman Wijffels Innovatieprijs  biedt toegang tot belangrijke netwerken, je krijgt veel publiciteit en met het prijzengeld kunt je jouw innovatie verder verwezenlijken.

Per categorie is een geldbedrag van 30.000 euro te winnen. Daarnaast is er een Publieksprijs van 5.000 euro.

Voor meer informatie kijk op https://www.hermanwijffelsinnovatieprijs.nl