Leerwerkplekken, de broedplaatsen waar nieuw talent geschoold wordt, ontmoeten de werelden van bedrijfsleven en onderwijs elkaar. Twee compleet verschillende werelden  met hun eigen mores. Praktisch denken en handelen ontmoet de wereld van regels en roosters. Ondanks de beste bedoelingen gaat er veel mis omdat men elkaar niet begrijpt, plannen niet goed doorsproken zijn, afspraken niet helder zijn etc. Wij, Quente en CropEye, willen een training en coaching aanbieden die de faalrisico’s van leerwerktrajecten sterk verkleint.

Twee workshops op de Floriade gaven helder aan wat onderwijs, bedrijfsleven maar ook de beheerder van leerwerkfaciliteiten voor eisen, verwachtingen en belangen hebben m.b.t. een leerwerktraject. Inleving in elkaars wereld vindt om diverse redenen te weinig plaats en leidt daardoor snel tot teleurstellingen. De scholier/student moet zelf zeer actief zijn om de randvoorwaarden van een goed leerwerktraject in de been te houden.  CropEye en Quente ontwikkelen een wegwijzer om van te voren al een checklist te hebben voor een leerwerktraject om zodoende onnodige blauwe plekken te voorkomen, risicoreductie! Verder ontwikkelen we een training om ook op het niveau van samenwerkende netwerken tot prestaties en veel plezier in het werk te komen.  Coaching tijdens het leerwerktraject bieden wij ook aan. We zullen in gesprek gaan met de Groene Kennis Coöperatie om te bezien hoe onze ideeën ingebed kunnen worden in hun publicaties en planning.


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 51216159